Menu

Diensten

Er zijn diverse technische hulpmiddelen voor het schoonmaken van Ventilatiekanalen. We hebben de traditionele manier, het best omschreven als de onderdruk-borstel werkwijze. Wij nemen naar de klant een luchtkanaal reiniger mee. Hier maken we gebruik van een draaiende haarborstel en onderdruk. Bij uitzondering maken ze het handmatig schoon.Ventilatiekenner02


Mechanische luchtverversing
Doorsnee techniek: mechanische ventilatie – boxen met ventiel in de keuken en sanitaire ruimtes.

Controle

De Ventilatiekenner is professional als het gaat om controleren van luchtkanaal  en lucht ventilatie systemen . We hebben voor het controleren van het kanaal professioneel gereedschap. We werken met fotografisch materiaal. Wij doen ook de ventilatiebepaling om het vermogen te controleren van het luchtverversingssysteem. We controleren de van nature aanwezige verversing en de ventielen. De luchtmachine en luchtkast worden zorgvuldig nagekeken.

Zijn er vragen over het werken van luchtverversingssysteem dan kan men altijd bellen voor een goede raad.

Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u vragen over onze diensten of service? Of heeft u een vraag of opmerking over Ventilatiekenner? U kunt vrijblijvend contact opnemen door te mailen naar info@ventilatiekenner.nl of ga naar contact.

Ga naar contact