Menu

Business

De gesteldheid van het binnenklimaat in scholen kwam regelmatig in het journaal. Na inspectie bleek de kwaliteit van lucht niet goed te zijn. In veel gevallen was er letterlijk ademnood. In 79 procent van de gevallen volstaat de luchtkwaliteit in klaslokalen niet volgens de welzijnsnormen opgesteld door de gezondheidsdienst. Het ziekteverzuim bij leerkrachten en scholieren was groter en de leerlingen presteerden minder.

Installatie en Aannemersbedrijf

Bij vernieuwbouw ziet men in het werk pas hoe sterk verontreinigd de luchtverversingssystemen zijn.

Institutioneel

De Ventilatiekenner werkt voor institutionele markt, woonhuis, vennootschap, onroerend goed ondernemingen. Ze streven ook naar werkzaamheden in crèches en rustoorden. Ze controleren en maken de Lucht Ventilatiesystemen schoon zodat de bejaarden een goede lucht atmosfeer hebben. Ze kijken ook of de zuigcapaciteit in de woning voldoende is.

Het Rijk

Het rijk heeft de aansprakelijkheid voor de juiste atmosfeer in de panden waar de bevolking alledaags leeft. De Ventilatiekenner heeft de deskundigheid om binnen voor een goede atmosfeer te zorgen. Ze werken ook voor een andere inrichtingen zoals stadhuis en andere rijksgebouwen.

Onderneming

Door het huidige bebouwen is de beschermingstandaard alleen maar omhoog gegaan. De luchtverversing in de gebouwen is niet meer genoeg. Met een Mechanische Lucht Ventilatie checken we voldoende de verontreinigde binnen atmosfeer en die lozen we waarbij tevens de schone binnenatmosfeer wordt bijgevuld.

VVE en woningcorporaties

Voor de Vereniging van Eigenaren zijn er ook veel bezigheden. Ze hebben geregeld onderhoud nodig om correct functioneren van de Luchtverversingssystemen te waarborgen.
Verontreiniging van ventielen, gaten, luchtververser kan zorgen voor een matig wegzuigvermogen
of een ondeugdelijk atmosfeer. De nieuwe Warmte Terug Win machines, wanneer deze niet worden schoongemaakt of gecheckt, kunnen tot grote storingen leiden.

Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u vragen over onze diensten of service? Of heeft u een vraag of opmerking over Ventilatiekenner? U kunt vrijblijvend contact opnemen door te mailen naar info@ventilatiekenner.nl of ga naar contact.

Ga naar contact